Momente amuzante în cadrul Săptămânii altfel la Liceul Tehnologic Marmaţia

Momente distractive în cadrul Săptămânii altfel la Liceul Tehnologic Marmaţia din Sighet. Dascălii au pregătit pentru elevi o serie de activităţi ieşite din tipar. În timp ce unii au îmbrăcat costume de clovni, alţii au venit la şcoală în pijamale, iar împreună au învăţat mişcări de dans şi s-au distrat de minune. Scopul a fost acela de promova mişcarea, dat fiind faptul că unitatea de învăţământ, prin profesorii Lena Dăncuş, Maria Tomoiagă şi Mihaela Ona, s-a înscris la Clubul Heart Sport şi va participa la un concurs naţional. Activitatea face parte din proiectul cu care LTHS Marmaţia va concura alături de alte instituţii de învăţământ din ţară.

Citește mai departe:Momente amuzante în cadrul Săptămânii altfel la Liceul Tehnologic Marmaţia

Elevii claselor terminale de la Liceul Tehnologic Marmaţia şi-au luat rămas bun de la anii de liceu

Elevii claselor terminale de la Liceul Tehnologic Marmaţia şi-au luat rămas bun, la sfârşitul săptămânii trecute, de la anii de liceu. Într-un cadru festiv şi cu cei apropiaţi alături, elevii au trecut într-o nouă etapă a vieţii şi au ajuns tot mai aproape de examenul maturităţii. 

Însoţiţi de dascăli, părinţi, fraţi şi prieteni, elevii claselor terminale s-au aliniat în curtea şcolii. În deschiderea festivităţii, conducerea unităţii de învăţământ le-a urat succes pe mai departe.

Citește mai departe:Elevii claselor terminale de la Liceul Tehnologic Marmaţia şi-au luat rămas bun de la anii de liceu

Avizier

Autentificare