Precizări privind structura anului școlar 2021 - 2022

Conform Ordinului de ministru nr. 3.243/5.02.2021 privind structura anului școlar 2021 - 2022, cursurile vor începe în acest an în data 13 septembrie.

Dacă și numai dacă principalii parteneri de dialog social ai Ministerului Educației (FSLI, Federația Spiru Haret, Consiliul Național al Elevilor și Federația Națională a Asociațiilor de Părinți) ajung la un consens și revin în mod unanim asupra calendarului aprobat în urma consultărilor de la începutul anului 2021, Ministerul Educației are deplina disponibilitate de a reveni asupra calendarului, în sensul extinderii perioadei de cursuri încă din anul școlar 2021 - 2022, atrăgând, însă, atenția asupra deficitului de predictibilitate generat de această eventuală revenire.

Citește mai departe:Precizări privind structura anului școlar 2021 - 2022

În atentia elevilor claselor a XII-a & a XIII-a

În atentia elevilor claselor a XII-a & a XIII-a, din cadrul Liceului Tehnologic Marmatia!

Suntem în plină pregătire a examenului de Bacalaureat! Așadar, am deosebita plăcere să vă invit la un webinar pe tema - “BAC pandemic - 2021”.  Acesta se va derula , Luni - 12.04.2021,între orele 13.00 -14.00 (voi trimite link-ul pentru Meet la ora 12.55). Vom avea alături: reprezentanți ai ISJMM, părinți, cadre didactice, psihologi, agenți economici, reprezentanți ai mass - mediei și foști elevi ai LTM. Numai împreună, vom reuși să conturam o reală motivație intrinsecă, atât de necesară pentru magicul cuvânt -  “ADMIS”!

COMUNICAT: Adaptarea structurii anului școlar la situația epidemiologică actuală

UPDATE: Aplicarea prevederilor ORDINULUI pentru modificarea si completarea Ordinului ministrului educatiei si cercetarii nr. 3.125/2020 privind structura anului scolar 2020-2021

ORDIN pentru modificarea si completarea Ordinului ministrului educatiei si cercetarii nr. 3.125/2020 privind structura anului scolar 2020-2021

Astăzi, 25 martie 2021, la sediul Ministerului Educației, a avut loc ședința Comisiei de Dialog Social. Au participat, alături de reprezentanții Ministerului Educației, reprezentanții federațiilor sindicale reprezentative din învățământ și ai asociațiilor patronale, iar în calitate de invitați, reprezentanți ai elevilor, studenților și părinților.

Consultările cu partenerii de dialog social au vizat calendarul și modul de organizare a examenelor naționale, precum și propunerile de modificare/adaptare a structurii anului școlar 2020-2021 la realitățile impuse de situația epidemiologică.

În urma consultărilor deschise și constructive, luând în considerare toate propunerile formulate în contextul creșterii ratei de infectare cu virusul Sars-CoV-2, prin implicarea tuturor factorilor care pot să contribuie la implementarea măsurilor necesare pentru bunul mers al procesului de învățământ și asigurarea dreptului la educație, au rezultat următoarele concluzii:

Citește mai departe:COMUNICAT: Adaptarea structurii anului școlar la situația epidemiologică actuală

Anunt simulare 2021

Dragi elevi ai claselor a XII-a & a XIII-a, prin prezenta, vă aducem la cunoștință faptul că, în zilele de simulare sunteti asteptați la sediul LTM, curtea A, ora 7,45, pe locurile special amenajate, respectând normele de distanțare și de siguranță în vigoare.

Vă rugăm să vă grupati pe clase, urmând a fi condusi în săli, de către profesorii asistenți!

De asemenea, sunteti rugați să aveți asupra voastră cartea de identitate și instrumentele de scris personale!

Multă baftă!!!!!

Avizier

Autentificare